Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Dikkat Geliştirme Seti 1. Sınıf

   
Fiyat : 400 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
3 kitap. Toplam 468 sayfa. İç kağıt 1. hamur. Kapak 230 gr. Bristol .
        Detaylar
 
 
Detaylar

Dikkat Aktivasyon Sistemi (DAS)

3 kitap, her kitap 156 sayfa, toplam 468 sayfadır.
Kitapların boyutu: 27x19
Birinci hamur kağıt, lüks baskı.

1. Görsel Dikkat (Siyah Beyaz)

2. Dikkat Oyunları (Renkli)

3. İleri Dikkat (Renkli)

Zeka, Dikkat, Öğrenme ve Hafıza Güçlendirici Egzersizler...

Kitapların en önemli özelliği, her sayfada iki farklı alıştırmanın yer almasıdır. Temel alıştırma görsellerle zenginleştirilmiş ve sayfanın bütününe yayılmıştır. İkinci alıştırma ise, her sayfanın alt kısmındaki renkli şeridin içinde yer almakta; bilişsel gelişimi ve okul derslerini destekleyici özelliğe sahiptir.

Özellikle televizyon, PC oyunları gibi ve diğer olumsuz çevre koşullarından dolayı oluşan dikkat eksikliği ile çeşitli etkenlerden kaynaklanan öğrenme sorunlarını azaltmayı hedeflemektedir. Böylece çocuklar var olan gerçek potansiyellerini ortaya koyabilme olanağına sahip olacaklardır.

Kitaplar yatay olarak tasarlandığı için kullanımı oldukça kolaydır. Alıştırmaları büyük bir keyifle yapacak olan çocuk, hem birçok bilgiyi hem de bilgiye ulaşmanın yolunu öğrenerek gelişecektir. Kesintisiz ve kalıcı öğrenmeyi amaçlayan setlerimizin genel yararlarını şu kavramlarla özetleyebiliriz:

Görsel Dikkat - Aritmetik dikkat - Motor Dikkat - İşitsel Dikkat - Muhakeme - İlişkilendirme - Hafıza - IQ - Konsantrasyon - Motivasyon

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam51
Toplam Ziyaret307663
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat