Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Zeka ve Düşünme Becerileri (4. Sınıf)

   
Fiyat : 150 TL 
        Detaylar
 
 
Detaylar

Tamamı renkli ve resimlidir. Kitapta zeka, dikkat, öğrenme ve düşünme becerilerini güçlendirici çok sayıda egzersiz yer almaktadır.

Kitabın en önemli özelliği, her sayfada iki farklı alıştırmanın yer almasıdır. Temel alıştırma görsellerle zenginleştirilmiş ve sayfanın bütününe yayılmıştır. İkinci alıştırma ise, her sayfanın alt kısmındaki renkli şeridin içinde yer almakta; bilişsel gelişimi ve okul derslerini destekleyici özelliğe sahiptir.

Özellikle televizyon, PC oyunları gibi ve diğer olumsuz çevre koşullarından dolayı oluşan dikkat eksikliği ile çeşitli etkenlerden kaynaklanan öğrenme sorunlarını azaltmayı hedeflemektedir. Böylece çocuklar, var olan gerçek potansiyellerini ortaya koyabilme olanağına sahip olacaklardır.

Kitap yatay olarak tasarlandığı için kullanımı oldukça kolaydır. Alıştırmaları büyük bir keyifle yapacak olan çocuk, hem birçok bilgiyi hem de bilgiye ulaşmanın yolunu öğrenerek gelişecektir. Kesintisiz ve kalıcı öğrenmeyi amaçlayan setlerimizin genel yararlarını şu kavramlarla özetleyebiliriz:

Zeka, Öğrenme ve Düşünme Becerileri, Görsel Dikkat - Aritmetik dikkat - Motor Dikkat - İşitsel Dikkat - Muhakeme - İlişkilendirme - Hafıza - IQ - Konsantrasyon – Motivasyon

Yayınevi: Yuka Kids

Adı: Zeka ve Düşünme Becerileri (4. Sınıf)

En / Yükseklik:19 x 27 cm

Türü: Dikkat ve Zeka

Sayfa Sayısı: 145

KDV: %0

ISBN: 9786057871053

 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam59
Toplam Ziyaret307581
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat