Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Puzzle Domino

   
Fiyat : 100 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Domino, iki ya da daha çok kişi arasında "pul", "kart", "domino" gibi adlar verilmiş 28 tane dikdörtgen biçiminde yassı taşla veya kartla oynanan bir
        Detaylar
 
 
Detaylar
SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN...

Domino, iki ya da daha çok kişi arasında "pul", "kart", "domino" gibi adlar verilmiş 28 tane dikdörtgen biçiminde yassı taşla veya kartla oynanan bir oyundur. Her taşın bir yüzü enlemesine çizgiyle ikiye ayrılmış ve üzerinde çeşitli resimler vardır. Oyunda amaç uç resimleri ortak olan kartları eşleştirerek dizmektir. Örneğin, inek-kedi kartı yerde ise, kedi veya inek resimlerinin olduğu bir kart eşi olan tarafa konulur. Oyun iki, en fazla dört oyuncuyla oynanır.

Oyuna balarken kartların yüzleri yere dönük olarak karıştırılır ve üstü üste gelecek şekilde tamamı masaya bırakılır. Oyuncular, sırayla 7’şer kart alır. (4’ten az oyuncu varsa) geriye kalan taşlar oyun boyunca birer birer oyuncular tarafından çekilir.

İlk oyuncu herhangi bir kartını yüzü üste gelecek biçimde masaya koyar. İkinci oyuncu bu taşın yanına, taşın iki ucundaki resimlerden biriyle eşleşen kartını yerleştirir. Elinde eşleyecek bir kartı olmayan oyuncu uygun bir kart gelinceye kadar masadaki kart bloğundan kart çekmeye devam eder. Elindeki kartları ilk bitiren oyuncu oyunu kazanır. Diğer oyunculara, ellerinde kalan kart sayısı kadar ceza puanı yazılır. Hiçbir oyuncu elindeki kartı bitirememişse, elinde en az sayı olan kişi oyunu kazanır.


28 kart (5x10 cm)

ISBN: 978-605-9039-07-9
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam83
Toplam Ziyaret307605
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat